Er vi noget for dig?

Når vi har ledige stillinger, finder du dem her på siden.

Vi modtager også gerne uopfordrede ansøgninger, som vi behandler, når vi modtager dem på job@habro.dk.

Vi søger primært medarbejdere med økonomi- og/eller ejendomsbaggrund, for eksempel:

  • Regnskabsansvarlige, som normalt har en baggrund fra revisionsbranchen
  • Budgetansvarlige, som ofte har en finansiel baggrund
  • Regnskabsassistenter, som har erfaring og uddannelse inden for bogholderi
  • Company Managers, som normalt har en forretningsmæssig baggrund med fokus på investeringer – primært naturligvis ejendomsinvesteringer, og
  • Property Managers, som typisk er uddannet ejendomsadministrator.

I Habro har vi en flad struktur, og derfor ansætter vi altid medarbejdere, som kan og vil selv. Lederne i Habro sidder ikke på ryggen af medarbejderne, men vi har en forventning om medarbejderne selv klarer problemerne – eller siger til. Vi sætter dig naturligvis ind i opgaver, procedurer og forretningsgange. Der er derfor masser af faglige og personlige udviklingsmuligheder hos Habro.

Habro er ikke ingen vårhare, og de fleste, vi ansætter, har nogle års erfaring. Det betyder omvendt, at du i Habro bliver omgivet af højt kvalificerede kollegaer, som du både kan sparre med og lære af.

Det sociale er vigtigt, og hvert år afholder vi sommerfest og julefrokost. Medarbejderne har desuden et arrangementsudvalg, der enerådigt beslutter, hvad der skal ske. Gennem årene er det blevet til alt fra Oktober fest med medarbejdernes familier til Mystery Room og rundtur på Christiansborg.

Hvis du har spørgsmål til en karriere i Habro, er du altid velkommen til at kontakte CEO og partner Jan M. Hansen på tlf. 3334 3001 eller jmh@habro.dk.

Projektudvikler/ Finansanalytiker

Habro søger dygtig og ambitiøs Projektudvikler/Finansanalytiker Projektudvikler/Finansanalytiker Habro søger dygtig og ambitiøs Projektudvikler/Finansanalytiker Habro er en fund- og asset management virksomhed, som etablerer og administrerer ejendomsprojekter og relaterede investeringer for privatinvestorer, institutionelle investorer og ”ultra-high-net-worth” investorer. Vi har primært fokus på investeringer relateret til Storbritannien, og vi administrerer i dag cirka 110 ejendomsprojekter til en samlet værdi af cirka DKK 7 mia. fra vores kontorer i København og London. Vi søger nu en dygtig og...