Den naturlige partner

Habro har over 30 års erfaring med ejendomsinvesteringer på de nordeuropæiske ejendomsmarkeder.

Ejendomsinvesteringer er et naturligt og attraktivt element i enhver investeringsportefølje. Det kræver imidlertid helt andre ressourcer og kompetencer end investering i aktier og obligationer – og de kan være både dyre og svære at opdrive.

Med drevne specialister lægger Habro sig i selen for den optimale gennemførelse af jeres ejendomsinvesteringer.

I dag forvalter vi ejendomsinvesteringer for omkring DKK 8 mia. i Danmark, Sverige, Finland, Tyskland og Storbritannien. Vores britiske aktiviteter varetages af Habros kontor i London.

Vi er derfor en naturlig partner for investorer, som selv eller i samarbejde med andre ønsker at gennemføre ejendomsinvesteringer på de markeder.

Samtidig er vi en stor spiller på finansieringsmarkedet, hvor vi har en bred berøringsflade med de banker og andre finansieringskilder, der yder lån til fast ejendom. Vi er derfor også i en position, hvor vi kan formidle eller samle lånebøger med eksponering mod ejendomsmarkedet. Det er i disse år en interessant alternativ investering for pensionskasser og andre institutionelle investorer.

Læs mere om institutionelle investeringer på habro.co.uk.

Sådan kommer du videre

Vil du høre mere om jeres fordele ved at arbejde sammen med Habro om institutionel investering, så tag fat i Flemming Brokmose (CEO og partner) på fb@habro.dk eller +45 3334 3002.