Markante stigninger på engelske investeringsejendomme

Investeringsejendomme slår aktier og obligation.

Mæglerfirmaet Lindley Mortimer har netop offentliggjort deres seneste rapport: ”UK Economic and Property Market Report”, som de udarbejder for Habro. Rapporten indeholder godt nyt til anpartsinvestorer, der ejer engelske investeringsejendomme.

Highlights fra rapporten:

  • BNP er steget 10 kvartaler i træk
  • Renteniveauet er fortsat historisk lavt
  • Bankerne har stigende udlån
  • Inflationen er lav
  • Abejdsløsheden er stærkt faldende og er på det laveste niveau siden finanskrisen begyndte i 2008.

Det lover alt sammen godt for ejendomsmarkederne, hvor Lindley Mortimer også generelt kan rapportere om stigende priser. Det totale afkast på ejendom i perioden fra august 2014 til august 2015 var i England 16,2 %. De tilsvarende tal for aktier og statsobligationer var -2,3 % og 7,2 %.

Du kan rekvirere rapporten ved at sende en e-mail til salgschef Søren Haugaard på sha@habrofinansgruppen.dk.