Hvad laver en Company Manager

Det er som regel en Company Manager, man får fat i, når man kontakter Habro & Finansgruppen (herefter Habro). De er nemlig overordnet ansvarlige for alt omkring det enkelte ejendomsprojekt.

Det betyder, at de har styr på ejendommen, investorerne, betalingerne, lejeren, finansieringen, budgettet og likviditeten.

Men ingen ved alt. Derfor arbejder teamet af Company Managers tæt sammen. Hver især har de syv Company Managers styrker, som de andre kan bruge. Derudover arbejder de sammen med resten af huset.

Habro har nemlig de fleste nødvendige kompetencer in-house. Derfor kan en Company Manager trække på rådgivning fra revisionsuddannede regnskabsfolk til komplicerede regnskabsmæssige problemstillinger. Når det gælder budgetter og finansiering, har de en finansafdeling, og de trækker på husets advokat, når de har fat i komplekse juridiske problemstillinger.

Selve ejendommen håndteres altid lokalt. Habro har egne kontorer i London, et meget tæt samarbejde med den tyske ejendomsforvalter, Hachmann og lokale forvaltere i Danmark, Sverige og Finland. Company Managerens opgave er at sikre, at forvalterne udfører deres arbejde tilfredsstillende.

Selvom Company Manageren er investors indgang til Habro , er der altid flere i huset, som kender projektet til bunds. Ud over Company Manager er der nemlig altid knyttet en partner til hvert enkelt projekt, og i nogle projekter også en underdirektør.