5 gode råd om projektadministration

Det skal du kigge efter, når du leder efter projektadministrator

    • Har administratoren de nødvendige kompetencer inden for selskabsdrift, finansiering, ejendomme og udlejning? Du skal kræve, at din administrator kan andet end blot bogføre og sætte et regnskab op.
    • Har administrator lokalkendskab? Spørg, om administrator administrerer andre projekter med ejendomme i det pågældende land. Spørg også, hvem han arbejder sammen med i landet og tag eventuelt kontakt til dem.
    • Er administrator medlem af DEB? Et DEB-medlemskab betyder, at administrator ikke må blande K/S’ernes penge sammen med sin egen virksomheds midler. K/S’erne har ofte ganske mange penge stående på kontoen. Der skulle de gerne blive stående.
    • Har administrator de fornødne folk? Der er ingen af os, der kan alting. Derfor er det vigtigt, at administrator er bemandet med folk med forskellige kompetencer. Det kan være juridiske kompetencer, regnskabsmæssige, finansierings- og ejendomskompetencer.
  • Spørg ind til din administrators fortid. Består den af folk fra udbydere, der er gået ned? Hvis fortiden er problemfyldt med nødstedte K/S’er og investorer, tror du på, at det er tilfældigt, eller kunne det samme risikere at ske for dig?