K/S Habro-Bracknell

Hotel tæt på London udlejet til en af Englands største hotelkæder

Habro & Finansgruppen udbyder nu andele i et hotel i Bracknell, England. Ejendommen er fuldt overtaget, fuldt finansieret, og lejekontrakten er på 23 år. Hotelkæden,

Travelodge, har 452 hoteller med over 30.000 værelser, og de udtrykker stor tilfredshed med driften på hotellet i Bracknell.

Ejendommen blev nyopført og udlejet i 2008 på vilkår, som var gældende på det tidspunkt. Det betyder, at man har en helt unik finansiering, som ikke kunne lade sig gøre i dag.

Købet er således finansieret med et fast 23-årigt 1. prioritetslån uden hæftelse fra investorerne og uden, at banken har mulighed for at opsige lånet eller kræve ekstra sikkerhed i tilfælde af værdifald. Der er fast tilsagn på et nyt 5-årigt 2. prioritetslån til lav rente og marginal, der kun er betinget af kreditgodkendelse af investorerne.

Ejendommens købesum inkl. omkostninger er således fuldt finansieret fra start, men det er muligt for investorerne at foretage kontantindskud up front, hvis man ønsker det.

Der er tale om køb af brugte anparter i et velkørende projekt, og investorerne køber de brugte anparter til reduceret pris i forhold til nyudbud.
Samtidig har markedet atter rettet sig, og der er mulighed for en stor ekstra gevinst på sigt.

Om K/S Habro-Bracknell:

  • 23 års uopsigelighed i lejekontrakten
  • Lejer er Travelodge, en af Storbritanniens største hotelkæder
  • Fuld lejestigning i takt med inflationen
  • Skattefradrag i år på 525.000 kr.
  • Kontant overskud på over 100.000 kr. allerede i år
  • Næste år falder fradraget til 386.000 kr.