Harrogate: Udbud på vej

Langtidsudlejet butiksejendom i en af Englands højest rangerede byer.

Harrogate er en såkaldt spa-by i den nordlige del af England. Englænderne tager dertil for at nyde det næringsrige vand, sammen med byens ca. 100.000 indbyggere. Befolkningen i Harrogate er velhavende, og byen har nogle af de dyreste huse i England.
Midt i byen, på Strøget, ligger en butiksejendom, som Habro Finans snart udbyder som ejendomsprojekt. Den ligger tæt på byens butikscenter og 1.000 parkeringspladser.
Ejendommen er købt for et par år siden. Siden er den blevet renoveret for et større millionbeløb i pund, og den 24-årige lejekontrakt er blevet overdraget til Primark, en af Englands mest fremgangsrige butikskæder.
Købsprisen er attraktiv, og projektet nyder godt at en fuld langsigtet finansiering med uopsigelige tilsagn fra långiverne. Investor skal således ikke selv komme med egenfinansiering til købet.
Projektet er velegnet som private placement til en mindre kreds af investorer.
Hvis du allerede nu vil høre nærmere om denne investeringsmulighed, så er du velkommen til at kontakte Søren Haugaard på sh@habrofinansgruppen.dk eller du kan rekvirere et uddybende prospekt her.