K/S Habro-UK Ejendomsopsparing 1

UK Ejendomsopsparing 1 – Supplér din pension.

K/S Habro-UK Ejendomsopsparing 1
Lejer: Wilko Retail Ltd.
Beliggenhed: Bury, Greater Manchester
Lejeaftale: 25 år

De kolde facts:

  • Velbeliggende forretningsejendom
  • 14-årig udlejning til Wilko Retail Ltd
  • 14-årigt 1. prioritetslån med fast rente
  • Budgetterede driftsoverskud i hele lejeperioden
  • Skattefradrag på kr. 206.000 i 2014 pr. 10 anparter

UK Ejendomsopsparing 1 – Supplér din pension

Er du også én af dem, der vil leve godt, både nu og når du bliver ældre? Til dig har vi sammensat en ejendomsopsparing, som ikke koster dig noget nu – faktisk betyder dit skattefradrag, at du får 50.000 kr. ekstra i hånden allerede i 2014. Samtidig står du med 1,5 mio. kroner i hånden om 15 år.

Investeringen giver en årlig forrentning på 16%. En solid forrentning når man tænker på, hvad det giver at have penge stående på en bankbog i øjeblikket.

Vi har samtidig gjort alt for at minimere risikoen, og derfor er UK Ejendomsopsparing 1 rigtig god til at supplere din pensionsopsparing.

Hvem er du?

Du har et godt job, hvor du tjener mere end 700.000 kr. om året. Du betaler topskat og tænker, at det kunne være rart at spare pengene op i stedet for. Til daglig overvejer du garanteret ikke, hvornår du skal stoppe med at arbejde. Der er i hvert fald 10-15 år, til du skal pensioneres. Hvis du kan genkende dig selv, er UK Ejendomsopsparing 1 måske noget for dig.

Kort om den underliggende investering:

Selskabet investerer i en velbeliggende engelsk detailejendom i Bury, Greater Manchester, hvor en bomstærk lejer har tegnet sig for de næste 25 år. Investeringen er fuldt finansieret, og du vil have likvidt overskud i din private økonomi i hele investeringsforløbet. Investeringen er inflationssikret med en fast lejestigning på 2,5% om året.

Sådan kommer du videre

Hvis du er interesseret i ejendomsinvestering, så kontakt salgschef Søren Haugaard på +45 3334 3000 eller sha@habro.dk.