Cases

Når brikkerne skal passe sammen

”K/S’et havde tre ejendomme, en Netto i Wenningsen og Edeka-butikker i Karlsruhe og Calw. Tanken var, at butikkerne alle sammen skulle sælges, så K/S’et kunne tilendebringe sin investering og lukke ned,” siger Jan Poulsen fra Habro, som fik opgaven. ANALYSEN Sådan en opgave starter altid med en analyse af de ejendomme, der skal sælges. Habro… Læs mere »

Resultaterne taler deres eget tydelige sprog

Nogle eksempler K/S Cannock Salg af Iceland supermarked Salgsyield på 3% – det dobbelte af markedsprisen Restrukturering af 1. prioritet Indfrielse af Jyske Bank K/S Asschenfeldt, Bayern I 13 supermarkedsejendomme, heraf en del på lejet grund Kompliceret ejerstruktur Salg af porteføljen til faktor 13,5 i gennemsnit K/S Quinton Optagelse af nyt 2. prioritetslån Indfrielse af… Læs mere »

Anpartsinvestorer tjener millioner

Hotellet, Hilton Edinburgh Grosvenor Hotel, var udlejet helt frem til 2094. Finansieringen var bundet godt op med fast rente på 1. prioriteten i 30 år. Der var lejeregulering hvert 14. år, første gang i 2011, hvor lejen skulle reguleres til markedsniveau – dog kunne lejen aldrig sættes ned. I budgettet blev der budgetteret med, at… Læs mere »

IT-virksomhed blev til international skole

K/S Hellerup bad Habro (dengang Habro & Finansgruppen) om at hjælpe med udlejningen, og i vinteren 2014 lykkedes det i tæt samarbejde med Lintrup & Norgart Erhvervsmæglere og Over Byen Arkitekter at udleje ejendommen til Østerbro International School (ØIS), som var vokset ud af sine lokaler på Østerbro. ØIS driver international børnehave, grundskole og gymnasium,… Læs mere »